Mai Multe Vizualizări

Medeșan Ioan

0 RON
COD: 0015
0,00 RON

În Stoc

Descriere

Mă numesc MEDEȘAN IOAN și sunt învățător la Școala Gimnazială ,,Cornel Regman” din Daneș. Locuiesc la casa cu gradină. Pe lângă nobila profesie de dascăl, unul dintre hoby-urile mele este grădinăritul. Mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez pământul, fiind născut într-o familie de agricultori harnici și gospodari. Am lucrat grădina casei în fiecare an împreună cu familia, asigurându-ne în mare parte legumele de care aveam nevoie în gospodarie.

 

În ultimii 5-6 ani am început să ies și pe piața sighișoreană cu cantități mici de legume, dar de calitate. Am un mic solar în care primavara îmi produc singur răsadurile de care am nevoie. Cultiv majoritatea legumelor necesare unei gospodării, dar în cantități mai mari, roșii, vinete, varză, castraveți.

 

Cultiv anual cam 500-600 fire de tomate, 200 fire de vinete, 200 fire de castraveți și aproximativ 2000 fire de varză timpurie și de toamnă. Semințele pe care le folosesc sunt de calitate, cumpărate din magazinele specializate, în afară de samânța de tomate pe care mi-o produc singur de ani buni de zile. Produc roșii ,,țărănești” de culoare roz, mari, aspectoase și foarte gustoase, mult apreciate de cumpărători. Cultura mea este în totalitate produsă în aer liber. Ca îngrășământ folosesc cu precădere, la arat, gunoiul de grajd. La plantarea răsadurilor folosesc îngrășăminte naturale 100% cumpărate din magazine specializate. În ultimii doi ani mi-am instalat irigarea prin picurare la cultura tomatelor, a vinetelor și a castraveților, iar sporurile de producție nu s-au lăsat așteptate.

 

POT SĂ AFIRM CĂ PRODUSELE MELE SUNT APROAPE BIO. La final pot să afirm că sunt mulțumit de rezultatele obtinuțe, dar vreau să menționez că acestea nu erau posibile fără multă muncă, pasiune și dăruire.

 

Acesta este un site de promovare, pentru achizitionarea produselor va rugam sa contactati producatorul!!

 

Contact
Contact

Adresa: Str. Principală, Nr. 163, com Daneș, Jud. Mureș

Telefon: 0748/122137

Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)